Hvad siger vores elever?

For at tage et kursus eller en uddannelse hos os skal du ikke passe ind i en bestemt kasse.

Det er lige meget hvem du er, eller hvor du kommer fra – du kan være erfaren som uerfaren, mand som kvinde, ung som ældre, fra Gedser eller Skagen – vigtigst af alt er, at du har en interesse for juraen.

Du ser dig selv dygtiggøre dig indenfor dette fagområde, med alle de mange muligheder juraen giver.

Vores elever har blandt andet udtalt:

Stine Hedegaard
Tak for et rigtig godt og lærerigt forløb. Om en lille måned starter jeg som juridisk projektassistent hos Kammeradvokaten, hvor jeg får lov at kombinere sprog, GDPR, behandling af konkursboer og projektstyring – og jeg glæder mig til at blive en del af den juridiske verden!

Githa Kær
Jeg er så heldig, at jeg pga. min Jura Plus uddannelse, har fået et job hos Skat i Gældsstyrelsen – endda før min afsluttende eksamen.

Marie Vedel Marchewka, Brabrand
Da jeg ikke havde snittet til at blive optaget på Jurastudiet via kvote 1, begyndte jeg at overveje hvilke muligheder jeg havde i forhold til at søge kvote 2, altså hvilke aktiviteter, der ville “trække” op. En uddannelse til advokatsekretær lød som en rigtig god mulighed for at få et større indblik i mange juridiske emner på kort tid, så derfor valgte jeg uddannelsen.

En af de overvejelser jeg gjorde mig i forbindelse med min tilmelding var, at jeg syntes det var mange penge at bruge, men det har bestemt været pengene værd, nu hvor jeg er blevet optaget på Jurastudiet.

Da jeg var til interview på SDU vægtede de det meget positivt, at jeg havde uddannet mig til advokatsekretær, idet det viste, at jeg var meget målrettet og havde en oprigtig interesse for jura.

Lisbeth Olsen
Da det efterhånden var 11 år siden, at jeg havde arbejdet i kontorfaget, måtte jeg dygtiggøre mig og opkvalificere mine kompetencer. Derfor valgte jeg Jura Plus uddannelsen på Jurainstituttet i håb om at kunne være med i udvælgelsen i ansættelsessamtaler ved domstolene.

Jeg valgte at lave én uopfordret ansøgning til den ret, som jeg havde i tankerne. Jeg blev ansat inden jeg blev færdig med Jura Plus og besidder i dag en stilling som kontorfuldmægtig indenfor domstolene.

Når jeg en dag ønsker at specialisere mig indenfor et bestemt område eller blot dygtiggøre mig, ved jeg hvor jeg kan henvende mig. Og jeg vil klart anbefale Jura Plus som selvstudie til andre.

Cindy L. Christiansen
Jeg vil bare fortælle jer, at jeres Jura Plus har ført mig videre til mit drømmestudie på jura ved Københavns Universitet via en kvote 2 ansøgning. Trods det at jeg først afslutter jeres uddannelse til november. Jeg er lykkelig over at jeres uddannelser eksisterer!

Ricka Sandahl , Aarhus
Jeg har nu fået en dejlig lønforhøjelse takket være dette super uddannelsesforløb.

Pernille Aalund, Skælskør
Jura Plus – Advokatsekretær udvidet uddannelse har været et godt supplement til min uddannelse som kontorassistent/regnskabsassistent. Selvstudieformen har givet mig frihed og gjort det nemt at passe ind i familiens program. Altid god og venlig hjælp fra skolens side. Jeg har fået job på lokalt advokatkontor og er super glad for, at jeg valgte at tage uddannelsen som advokatsekretær.

Carina Serano Cosma, Grønland
Gennem min uddannelse i politiet, har jeg hele tiden haft denne uddannelse i bagtankerne og vidste, at jeg bare måtte tage den, da det altid har været et ønske.
Jeg har helt bestemt været tilfreds med hele forløbet som selvstudie elev.

Susanne Andersen, Valby
Jeg ønskede en bred forståelse af de forskellige fag, samt at blive klædt godt på til at kunne besvare de spørgsmål, der var mere juridiske på mit arbejde. At jeg var i gang med denne uddannelse spillede en stor rolle i, at jeg blev ansat på min nuværende arbejdsplads.

Pernille S. Thomsen, Viborg
Denne uddannelse gav mig en god overbygning på min kontoruddannelse i relation til det jeg arbejder/og har arbejdet med. For mit vedkommende (er offentlig ansat ved statsadvokaten), vil jeg være bedre stillet, hvis jeg på et tidspunkt bliver nødsaget til at søge ud i det private erhverv, som følge af nedskæringer og ny geografisk placering af min arbejdsplads.

Pia Sejbjerg Jensen, Tørring
Jeg har under hele forløbet selv kunne bestemme og tilrettelægge min tid med modulerne, som er udfærdiget sådan, at det kan bruges som opslagsværk.
Jeg ser nu frem til at kunne drage erfaringer fra uddannelsen.

Lene Lindenholt, Skælskør
Spændende uddannelse – der er jo alt, hvad der rører sig i samfundet – både privat og erhvervsmæssigt. Jeg vil bruge den som til- eller overbygning til min regnskabsuddannelse.

Charlotte Koch, Hårby
Jeg undersøgte i lang tid en passende uddannelse, bl.a. med hensyn til min alder, økonomiske forhold og min bopæl. En dag stod der advokatsekretær øverst på en liste på nettet. Jeg klikkede ind, og det passede perfekt til mig.

Catharina Anne Margrethe Linneballe, København K
Igennem studiejobs har jeg arbejdet en del på kontorer, hvor min funktion blandt andet har været som sekretær, og jeg følte mig hjemme i miljøet og med arbejdsopgaverne. Da jura også har min interesse, valgte jeg advokatsekretæruddannelsen, og har i høj grad været tilfreds med forløbet.

Karin Bjørg Fastergaard Nielsen, Thorsø
Det har været alle tiders at tage uddannelsen og langt bedre end jeg havde håbet på inden start. Jeg finder det spændende at arbejde med det juridiske og denne uddannelse favner bredt. Alt har været godt tilrettelagt og materialet virkelig godt bygget op.

Maria Sofie Brogaard, København
Positiv overrasket over det faglige niveau. Jeg har følt mig udfordret og godt oplyst om de forskellige juridiske emner. God blanding af erhvervsretlige og civilretlige fag. Det har været meningsfyldt og interessant at få noget at vide om alle emnerne.

Sølvi Røsvik, Jerslev Sj.
Med norsk modersmål har jeg udfordret mig selv ved at tage et studium på dansk.
Har haft stor glæde af de vejledende kommentarer. Det har åbnet muligheder for at kunne arbejde i Danmark.  

Ann Torngaard Beltoft, Pandrup
Jeg fik på baggrund af Jeres uddannelse en plads som kontorelev hos SKAT, Aalborg, hvilket jeg er meget glad for – spændende og lærerigt.

Susanne K. Rasmussen, Trustrup
Da jeg til dagligt arbejder med lovgivning, valgte jeg denne uddannelse – dette begrundet med at man får indsigt i mange juridiske emner. Det har været et spændende forløb.

Camilla Rude, København K
Jeg er kontoruddannet i en virksomhed med mange jurister og advokater, og det har givet mig interessen til at læse til advokatsekretær. Derudover kan jeg lide at udvikle mig fagligt, og det håbede jeg denne uddannelse kunne være med til – og det var den. Tak for en god uddannelse.

Tina Jensen, Odder
Efter søgning på nettet efter mere viden dukkede Jeres side frem, og virkede spændende. Jeg har fået meget viden om mange områder, også nogen som viste sig at være yderst interessante. Jeg glæder mig til fortsat samarbejde, når jeg i løbet af den nærmeste fremtid vil læse Jura Erhverv – Juridisk Assistent.

Tine Arvesen Stolberg, København Ø
Efter mange år i boghandlerbranchen, fik jeg hjælp til omskoling via jobcenter i København. Studiet har været lærerigt og udfordrende og jeg er nu ansat i en spændende stilling som advokatsekretær i City. Takket være denne uddannelse føler jeg, at jeg har fået en rigtig god ballast og jeg nu har fundet min rette hylde.

Pia Rasmussen, Kokkedal
Den viden, jeg har fået, har jeg tit stået og manglet – både i privatlivet og på job. Desuden blev jeg ramt af krisen med ledighed, og advokatsekretæruddannelsen er blandt de ”flaskehalse” på arbejdsmarkedet, som med fordel kunne kombineres med min hidtidige erhvervserfaring og uddannelser, der derved fik mere bredde.

Christina Korsgaard, Faaborg
Jeg har sat stor pris på den humor, der har været i opgaverne og den hurtighed hvormed opgaverne er rettet og returneret. Tænk – jeg kan slet ikke finde noget at klage over!
Tak for et godt uddannelsesforløb.

Camilla Mortensen, Vildbjerg
Via min sagsbehandler på Jobcenteret og mit ønske om at blive advokatsekretær kom jeg i gang med denne uddannelse. Det har været et tilfredsstillende forløb med god hjælp undervejs.