Om os

Uddannelser hos Jurainstituttet giver dig høje faglige kvalifikationer, større jobsikkerhed og dermed bedre muligheder for at nå dine mål i livet.

Vi tilbyder erhvervsrettede, juridiske uddannelser og vi har i over 30 år uddannet medarbejdere til selvstændig juridisk beskæftigelse.

Uddannelser
Vore uddannelsestilbud omfatter juridiske uddannelser på flere niveauer, som kan bruges i mange brancher. Udover på advokatkontorer får vores elever f.eks. job i inkassovirksomheder, ejendomsselskaber, inden for forsikringsbranchen, politiet, dommerkontorer, ministerier, hjælpeorganisationer samt en lang række erhvervsvirksomheder. Vores uddannede elever beklæder stillinger lige fra receptionister til advokatsekretærer, juridiske assistenter, sagsbehandlere og juridiske rådgivere til HQ specialfunktioner indenfor HR, marketing mv.

Høj faglighed
Jurainstituttets uddannelser og undervisningsmateriale kontrolleres og godkendes af dommere, advokater og andre jurister. Vi er anerkendt og meget benyttet af virksomheder, kommuner, jobcentre og en lang række offentlige myndigheder rundt om i landet.