Har du styr på de nye standardvilkår AB 18 og ABT 18?

Dette kursus er for dig, som ønsker et indgående og solidt kendskab til de nyeste standardvilkår AB 18 og ABT 18 og det juridiske grundlag i forbindelse med byggesager – uanset hvilken part du repræsenterer.

Kurset i Entrepriseret henvender sig til alle med interesse for det juridiske grundlag for byggesager, herunder projekt- og byggeledere, rådgivere for bygherrer, developere eller andre der arbejder med byggesager i praksis. Kurset er målrettet praktikere, men vil ligeledes kunne være relevant for f.eks. advokatfuldmægtige, der har behov for en grundlæggende indlæring i betingelserne.

Der er lagt særlig vægt på at belyse de væsentligste ændringer i forhold til de nuværende standardvilkår: AB 92 og ABT 93. Gennemgangen er fokuseret på de ændringer, som man skal tage højde for i forbindelse med såvel udarbejdelse af udbud, tilbud og kontrakt som under selve udførelsesperioden i forhold til de gældende standardvilkår.

På kurset vil du opnå et overblik over de grundlæggende regler inden for entrepriseret, som vil gøre dig i stand til at styre uden om de gængse fælder og blive i stand til at identificere situationer, som du skal være særligt opmærksom på, og som kræver særlig fokus for at begrænse risiko og tab. 

Næste kursus i Entrepriseret afholdes Onsdag d. 11. oktober 2018.

Læs også mere om kurset her.