Se hvad kursisterne udtaler

“Min faglighed er blevet øget enormt. Jeg havde intet kendskab til lejeretten før dette kursus, men nu føler jeg mig klædt på til en dialog med andre aktører omkring forståelsen af lejeretten, selvom det stadig er nyt – særligt fordi materialet og gennemgangen heraf var så dybdegående og relevant.”
Suzie Bjørn Eskelund Brøste
Juridisk konsulent
Rødovre Kommune

“Udbyttet for min virksomhed er, at jeg kan agere korrekt i vores lejesager, samt har muligheden for at sparre og kontrollere vores administrator. Kurset var meget relevant for mig, da jeg dagligt bliver spurgt ind til vores lejesager og sparrer med vores administrator.”
Tina Damkilde
Juridisk assistent
Banedanmark

“På kurset fik jeg et overblik over hvor langt min egen viden rækker, samt hvornår jeg skal vælge at inddrage en rådgiver.
Jeg fik et overblik over væsentlige forhold, som man skal være opmærksom på ved køb af udlejningsejendomme og efterfølgende drift.”
Mogens Weis Hansen
Økonomidirektør

“Jeg har fået stor indsigt i den nye lejelov. Kurset var meget relevant i forhold til vores daglige arbejde og materialet vi anvendte vil blive flittigt brugt fremover. Jeg vil klart anbefale kurset til andre som arbejder med bolig- og erhvervsejendomme.”
Sofie Vogel
Administrationschef
Ejendomsvisioner A/S