Jurainstituttets uddannelser

Jurainstituttet tilbyder uddannelser til dig, som ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor det juridiske felt og skabe nye jobmuligheder som f.eks. juridisk sagsbehandler, advokatsekretær eller administrativ medarbejder. Derudover tilbyder vi også specialuddannelser, der giver dig juridiske kompetencer og konkrete praktiske værktøjer til at styrke dig indenfor dit felt og i dit daglige arbejde.

Juridisk sagsbehandler/advokatsekretær

Jurainstituttet har i over 30 år uddannet mere end 3.000 studerende med vidt forskellige baggrund og jobønsker. Vi tilbyder uddannelserne på flere niveauer, så alle har mulighed for at starte et sted og dygtiggøre sig indenfor juraen. Uddannelserne er alle deltidsstudier, så du har mulighed for at passe dit job ved siden af studiet. Samtidig kan du vælge at studere som selvstudie elev eller modtage undervisning en gang ugentligt. Læs mere om uddannelserne her.

Juridiske specialuddannelser

Mange af os støder på juridiske udfordringer og spørgsmål i vores arbejde, som kan få vitale konsekvenser for arbejdspladsen. Jurainstituttets kortvarige specialuddannelser giver dig juridiske kompetencer og konkrete praktiske værktøjer til at styrke dig indenfor dit felt og ruste dig til at løse problematikker i dit daglige arbejde. Vi tilbyder i øjeblikket HR Jura og Byggelederuddannelsen.