Persondataret og databeskyttelse (GDPR)

Nyeste regler om behandling af persondata

De nye regler, der trådte i kraft den 25. maj 2018, stiller større krav til virksomheders behandling af persondata og medfører et betydeligt større bødeniveau ved overtrædelse. Det er derfor vigtigt for alle at kende reglerne om håndtering af persondata.

Dette kursus giver dig et indblik i de nyeste regler om persondata, så du har et overblik over, hvad din virksomhed skal og kan, og hvordan I samtidig undgår bøder.

Udbyttet for dig er, at du får mange praktiske råd om håndteringen af persondata.

Målgruppe

Alle der håndterer persondata som en del af deres arbejde. Alle administrative medarbejdere, HR, konsulenter, økonomimedarbejdere og andre som har brug for indblik i de regler, der gælder og vil gælde i forhold til håndtering af persondata.

Kursets indhold

Vi gennemgår de overordnede regler for håndtering af persondata, herunder både de grundlæggende og overordnede principper samt de specifikke regler for håndtering af personoplysninger.

  • Overordnet introduktion
  • Grundlæggende begreber og regler
  • Generelle principper for behandling af personoplysninger
  • Regler for indsamling og behandling af personoplysninger
  • Oplysningspligt
  • Indsigelsesret
  • Eksempler på håndtering af persondata
    • Persondata i en personaleadministration
    • Persondata i andre administrative funktioner

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet er udarbejdet af underviseren og udleveres på kurset.

Tid

13. juni 2019 kl. 9:00-15:30.

Sted
Skoubogade 1, 2. sal, 1158 København K.

Instruktør
Cand. jur. Anja Bülow Jensen, afdelingschef i Dansk Byggeri. Anja har stor erfaring med persondataloven både inden for og uden for personaleadministration.

Varighed
1 dag kl. 9.00 -15.30

Pris
3.995,- ex. moms

Få tilsendt mere information.

Indsend en interesseforespørgsel nedenfor, og få mere information om kurset.