Modulkursus Familie-, Arve- og Skifteret – København

Klassehold
Du kan vælge at følge vores klassehold på Jura Plus uddannelsen i København, hvor du springer på holdet, når der undervises i Familie-, Arve- og Skifteret.

I København foregår klasseundervisningen i vores lokaler i Skoubogade 1, 2. sal, 1158 København K.

Undervisningen ligger normalt én gang om ugen og består af 2 lektioner à 1 time. Der er ikke mødepligt til undervisningen. Uddannelsesmaterialet er udarbejdet således, at du kan læse stoffet op, såfremt du er forhindret i at deltage i undervisningen.

Forløb
På dette modulkursus vil du få et indgående kendskab til og blive i stand til at arbejde med selvstændig sagsbehandling inden for Familie-, Arve- og Skifteret. Du kan læse mere om kurset og pensum her.

Den dag du starter på kurset, vil du få adgang til hele uddannelsesmaterialet via vores E-learning platform “JI Academy”. 

Hvert fag i modulet afsluttes med en obligatorisk opgave. Opgaven indeholder en række spørgsmål og/eller cases, som du skal løse. Når vi har modtaget opgaven, rettes den af din underviser, og efter cirka 3 uger får du opgaven retur. Du får en karakter for opgaven sammen med et par kommentarer til din besvarelse. Samtidig vil du også få adgang til et eksempel på en korrekt besvaret opgave.

Du skal forvente, afhængigt af dine forudsætninger, at bruge omkring 2-3 timers forberedelse til hver undervisningsdag og igen 2-3 timer på at løse opgaven.

Tid
Se dato for afholdelse af næste kursusforløb på vores klassehold i kursuskalenderen.

Sted
Skoubogade 1, 2. sal, 1158 København K.

Instruktør
Michael Jøns - Fuldmægtig Cand.jur, Ankestyrelsen og Anja Olsen - Retsassessor, Retten i Roskilde

Varighed
14 lektioner over 7 uger

Pris
8.875,- ex. moms

Få tilsendt mere information.

Indsend en interesseforespørgsel nedenfor, og få mere information om kurset.