Entrepriseret

Føler du dig sikker i de juridiske betingelser ved byggesager?

Dette kursus er for dig, som ønsker et indgående og solidt kendskab til standardbetingelserne og det juridiske grundlag i forbindelse med byggesager – uanset hvilken part du repræsenterer.

Kurset henvender sig til alle med interesse for det juridiske grundlag for byggesager, herunder projekt- og byggeledere, rådgivere for bygherrer, developere eller andre der arbejder med byggesager i praksis. Kurset er målrettet praktikere, men vil ligeledes kunne være relevant for f.eks. advokatfuldmægtige, der har behov for en grundlæggende indlæring i betingelserne.

Underviser Vivi Klink Larsen fortæller:

Kursets indhold

AB 92 og ABT 93 er standardbetingelser for henholdsvis hovedentreprise og totalentreprise. Betingelserne udgør det juridiske grundlag for en meget stor del af alle byggesager i Danmark – store såvel som små. Arbejder du som repræsentant for bygherren, totalentreprenøren, hoved- eller underentreprenøren, så er et indgående og solidt kendskab til disse regler af væsentlig betydning for at sikre den bedste retsstilling.

På dette kursus får du en grundig indlæring i standardbetingelsernes forskellige regler, gode tips til hvordan man kan forberede sin retsstilling og forbedre processerne undervejs i byggesagens faser samt indsigt i faldgruber, som man skal være opmærksom på – uanset hvilken part man repræsenterer.

På kurset kommer du bl.a. igennem følgende områder:

  • Aftalegrundlaget
  • Sikkerhedsstillelse og forsikring
  • Entreprisens udførelse
  • Bygherrens betalingsforpligtelse
  • Tidsfristforlængelse og forsinkelse
  • Arbejdets aflevering, mangler ved arbejdet
  • 1- og 5-års eftersyn
  • Ophævelse og tvister
Udbytte

På kurset vil der opnås et overblik over de grundlæggende regler inden for entrepriseret, som vil gøre dig i stand til at styre uden om de gængse fælder og blive i stand til at identificere situationer, som du skal være særligt opmærksom på, og som kræver særlig fokus for at begrænse risiko og tab.

Tid

Se dato for afholdelse af næste kursusforløb i vores kursuskalender.

Sted
Nørregade 7 B, 2. sal, 1165 København K

Instruktør
Vivi Klink Larsen, Advokat og Partner hos Skau Reipurth & Partnere

Varighed
1 dag kl. 9.00-16.00

Pris
3.995,- ex moms