Byggeleder – Jurainstituttets Byggelederuddannelse.

Styrk dine juridiske kompetencer inden for byggesager

Undgå de dyre fejltrin, som hvert år koster entreprenørvirksomheder millioner af kroner. Med Jurainstituttets byggelederuddannelse bliver du i stand til at identificere og løse problemer, før de opstår.

Hovedformålet med uddannelsen:

Uddannelsen opkvalificerer dig som byggeleder gennem undervisning og praktiske hjemmeopgaver.

Der er fokus på fleksibilitet, så du hver anden uge arbejder hjemmefra, mens de resterende gange foregår i undervisningslokalet i Skoubogade i København.

Prisen for et forløb er 19.995 kr. inkl. moms. Vær opmærksom på, at vi lige nu giver mængderabat på det første hold med start i december. Hvis I er tre tilmeldte fra samme virksomhed, nøjes I med at betale for to.

Fokus på praksis:

Uddannelsen lægger vægt på at inddrage praksis mest muligt. Hovedfokus er på realistiske cases fremfor tunge, teoretiske lærebøger. Det, du lærer
i undervisningslokalet, skal nemlig kunne anvendes på byggepladsen – og derfor veksles der mellem konkrete hjemmeopgaver og klasseundervisning.
Du får indsigt AB18/ABT18, faldgruber i projekter med diverse konkrete løsninger og værktøjer.

Hvem er uddannelsen målrettet til?

Jurainstituttets Byggelederuddannelse er for dig, der arbejder professionelt med byggeledelse og/eller projektledelse i byggeriet. På uddannelsen får du solidt kendskab og værktøjer til de juridiske problemstillinger, der opstår i forbindelse med byggesager. På den måde kan du sikkert og effektivt styre udenom de mange faldgruber, der kan resultere i forsinkelser og dagbøder.

Forløb og varighed

Uddannelsen kører over en periode på 8 uger. Undervisningen er fordelt over 5 dage i tidsrummet kl. 9-16 i vores lokaler på Skoubogade i indre København. 

Du møder vores stærke team af undervisere:

Vivi Klink Larsen, advokat (L) & partner, Skau Reipurth & Partnere.

Niels W. Falk, head of consulting & innovation, CEO HDLab.

Frederik Spanning, bygningsingeniør og partner med ansvar for bl.a. projektering, atlas

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejledere på mailen info@jurainstituttet.dk eller til at ringe til os på tlf. 70 22 07 45.

Sted
Skoubogade 1, 2. sal, 1158 København K.

Varighed
5 dage over 8 uger

Pris
19.995,- inkl. moms

Få tilsendt mere information.

Indsend en interesseforespørgsel nedenfor, og få mere information om kurset.