Jura for Byggeledere

Undgå de dyre fejltrin, som hvert år koster entreprenørvirksomheder millioner af kroner. Med Jurainstituttets uddannelse for byggeledere bliver du i stand til at identificere og løse problemer, før de opstår.

Hovedformålet med uddannelsen:

Uddannelsen opkvalificerer dig som byggeleder gennem undervisning og praktiske hjemmeopgaver.

Der er fokus på fleksibilitet, så du hver anden uge arbejder hjemmefra, mens de resterende gange foregår i vores undervisningslokaler.

Prisen for et forløb er 19.995 kr. inkl. moms. Vær opmærksom på, at vi lige nu giver mængderabat på det første hold med start januar. Hvis I er tre tilmeldte fra samme virksomhed, nøjes I med at betale for to.

Fokus på praksis:

Uddannelsen lægger vægt på at inddrage praksis mest muligt. Hovedfokus er på realistiske cases fremfor tunge, teoretiske lærebøger. Det, du lærer
i undervisningslokalet, skal nemlig kunne anvendes på byggepladsen – og derfor veksles der mellem konkrete hjemmeopgaver og klasseundervisning.
Du får indsigt AB18/ABT18, faldgruber i projekter med diverse konkrete løsninger og værktøjer.

Du kan læse mere om uddannelsens program og faglige indhold her.

Hvem er uddannelsen målrettet til?

Jurainstituttets uddannelse for byggeledere er for dig, der arbejder professionelt med byggeledelse og/eller projektledelse i byggeriet. På uddannelsen får du solidt kendskab og værktøjer til de juridiske problemstillinger, der opstår i forbindelse med byggesager. På den måde kan du sikkert og effektivt styre udenom de mange faldgruber, der kan resultere i forsinkelser og dagbøder.

Forløb og varighed

Uddannelsen kører over en periode på 8 uger. Undervisningen er fordelt over 5 dage i tidsrummet kl. 9-16/17 i vores lokaler på Skoubogade i indre København. 

Næste studiestart er 21.  januar 2020.

 

Du vil møde vores stærke team af undervisere:

Vivi Klink Larsen, advokat (L) & partner, Skau Reipurth & Partnere.

Niels W. Falk, head of consulting & innovation, CEO HDLab.

Frederik Spanning, bygningsingeniør og partner med ansvar for bl.a. projektering, atlas

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejledere på mailen info@jurainstituttet.dk eller ved at ringe til os på tlf. 70 22 07 45.

Tilmeld dig uddannelsen her