Øg dine juridiske kompetencer som projektleder, sagsbehandler, advokatsekretær eller kontorassistent

Skab nye jobmuligheder med et deltidsstudie, der klæder dig på til at varetage juridiske opgaver, f.eks. som advokatsekretær.

Uddan dig til nye muligheder

Måske ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor det juridiske felt, skabe nye jobmuligheder eller forbedre dine chancer for optag på jurastudiet.

Uanset hvilken situation du står i, kan vores uddannelser hjælpe dig godt på vej. 

Til inspiration kan du i denne artikel fra uddannelsesportalen “Finduddannelse.dk” læse lidt om de mange muligheder en juridisk uddannelse kan give dig. ‘

Fordele ved vores uddannelse

icon
Et fleksibelt studie:
Du kan følge uddannelsen selvstudie via  
e-learning eller som klasseundervisning i København eller Aarhus.
icon
Høj faglighed:
Hvis du vil være bedst, skal du lære fra de bedste. Vi byder derfor på virkelighedsnær og casebaseret undervisning praktiseret af de bedste advokater og dommere fra branchen.
icon
Nye jobmuligheder:
Uddannelsen giver dig nye jobmuligheder og juridiske færdigheder, hvad enten du ønsker et branche- og/eller jobskifte, eller du ønsker at avancere i din nuværende stilling som fx projektleder, sagsbehandler, administrativ medarbejder mv.
icon
Adgang til jurastudiet:
Med uddannelsen kan du forbedre dine chancer for kvote 2 optag på jurastudiet.

Studér på to måder

Tidligere studerende som gennemførte Jura Basis og Jura Plus via selvstudie
Selvstudie 
Studér online hjemmefra og vær uafhængig af tid/sted. Som selvstuderende læser du i dit eget tempo og kan tilpasse studiet efter dit arbejde eller familiære forhold.
icon
Klasseundervisning
På Jura Plus uddannelsen kan du følge undervisningen i vores undervisningslokaler sammen med andre studerende og modtage undervisning fra vores dygtige jurister.

Uddannelse på tre niveauer

Hos Jurainstituttet har vi uddannet mere end 3.000 studerende med vidt forskellige baggrunde og mål for øje. Derfor har vi tilpasset vores uddannelser på tre måder, som du kan vælge blandt:

Få tilsendt mere information

Indsend en interesseforespørgsel nedenfor og få mere information om studiet.

 

Hvordan bliver jeg advokatsekretær?

Advokatsekretær er ikke en beskyttet titel, og der findes derfor ikke én officiel uddannelse. I praksis arbejder advokatsekretærer som juristens højre hånd og varetager en lang række juridiske opgaver. Vores uddannelse giver dig det nødvendige sæt færdigheder, så du kan varetage de relevante opgaver som advokatsekretær eller sagsbehandler.

Tilmeld uddannelse

Ønsker du at tilmelde dig en af vores uddannelser, kan du klikke her.