Advokatsekretær

Advokatsekretær

Skab nye muligheder med et deltidsstudie, der klæder dig på til at varetage juridiske opgaver.

 

Uddan dig til nye muligheder

Ønsker du dig et nyt job, nye udfordringer og spændende arbejdsopgaver? Så er uddannelsen som advokatsekretær et godt skridt på vejen dertil.

Muligheder er ikke noget, man får, men noget man uddanner sig til. Giv dig selv nogle flere muligheder, og få en endnu bedre fremtid.

Uddannelse på tre niveauer

  • Jura BasisDen grundlæggende Advokatsekretæruddannelse
  • Jura Plus: Den udvidede Advokatsekretæruddannelse
  • Jura Erhverv: Juridisk Assistent – Specialuddannelsen i Erhvervsret

Sammenlign de 3 uddannelser her.

Uddannelsen som advokatsekretær giver dig mange jobmuligheder og færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatens højre hånd, eller sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv.

Klasseundervisning og selvstudie

Studiet kan tages på to måder. Enten ved selvstudie via e-learning eller via klasseundervisning i København eller Aarhus. Uddannelsen læses på deltid og egner sig således både til dig med fuldtidsarbejde og dig uden job.

En verden fuld af muligheder – uanset din alder

Udfyld kontaktformularen med et par linjer omkring din situation og et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi ringer dig op. Så får du mulighed for at tale med en studievejleder, som kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse. Det rigtige uddannelsesvalg afhænger af mange forskellige ting, bl.a. dine erfaringer og ønsker for fremtiden. Du er også velkommen til selv at kontakte vores studievejledere på 70 22 07 45.